Hlavní obsah
Článek

Richard Krajčo a jeho kapela Kryštof mají nového rivala - projekt skladatele a hudebníka Lukáše Krauta, který vystupuje se zpěvačkou Suzanne pod uměleckým jménem SunAlchemy. Kraut je také pořádný fešák a fanynky jsou z něj v transu. A navíc boduje i v zahraničí!

Muzikant, který dal o svých kvalitách vědět před lety, když se svou tehdejší kapelou Public Relations vyhrál celoevropskou soutěž Zahraj si s Metallicou, a který též vystupoval po boku takových kapel, jako  jsou Megadeath, Slayer, Fear Factory a v neposlední řadě Metallica, válcuje v rádiové hitparádě nejen jednu z nejpopulárnějších tuzemských kapel Kryštof, ale i dnes již legendární Scootery, Rihannu nebo Adele.

„Přízeň našich fanoušků nás moc těší, ale stále stojíme pevně na zemi. Je ale úžasné vědět, že se lidem naše tvorba líbí. I když je muzika naším životem, tak jsme tady hlavně pro naše fanoušky,“ popsali své pocity SunAlchemy, kteří ale míří mnohem výš než na medailové příčky v českých hitparádách.

Producenti legendárního nahrávacího studia Abbey Road, kde nahrávali svá nejlepší alba legendy světové hudby, jako například The Beatles, Pink Floyd, U2, Oasis nebo Lady Gaga, totiž dali SunAlchemy jako prvnímu českému uskupení zelenou, a ti proto na začátku listopadu míří do Londýna nahrávat své debutové album.

„Byl jsem úplně v šoku, když jsem se dozvěděl, s kým budu mít tu čest spolupracovat. Sam Okell je zvukový mistr, který je podepsán pod takovými díly, jako jsou poslední deska Nightwish, filmová hudba k Pánovi prstenů, Harry Potterovi a například také pod deskou Paula McCartneyho,“ dodal Lukáš Kraut, který má šanci prorazit nejen pár desítek kilometrů za hranicemi, ale po celém světě.

Reklama

Další články

Načítám