Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na letošní kalendář Kapky naděje se nechala opět vyfotit řada známých tváří. Mnohé z nich jsou ale jako známé pohádkové nebo historické bytosti k nepoznání. Jiné zase nejsou tak úplně spokojené s tím, jak v kalendáři vypadají. Jednou z nich je krásná moderátorka Diana Kobzanová (42).

"Měla jsem vypadat jako Johanka z Arku, ale pracovně té fotce doma říkáme král Kazisvět," svěřila se Super.cz na křtu kalendáře Diana. A slova, že Johanka přece nebyla žádná krasavice, a ani Milla Jovovich ve filmu, kde slavnou Janu hrála, nebyla za topmodelku, ji neuklidnila. "Ale co, bylo to pro dobrou věc," mávla rukou Diana.

Na křtu kalendáře, kam byly pozvány hlavně děti, které prošly léčbou rakoviny, a také se fotily, byla představena i soška od Olbrama Zoubka, která se bude pro nadaci Kapka naděje později dražit. Zapózoval s ní režisér Jakub Kohák, který byl také vyfocen v kalendáři, a to s pořádně dlouhým vousem. Jeho fotka je dokonce na titulní stránce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám