Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herec Petr Rychlý (58) alias primář Čestmír Mázl prodělal před čtrnácti dny infarkt. Podle našich informací ho měla během natáčení přímo na place postihnout náhlá a nečekaná srdeční slabost.

"Ano, Petr měl infarkt, " potvrdil Super.cz zdroj z blízkého okolí oblíbeného herce. Petr Rychlý pěkně zamotal hlavu produkci seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde patří k největším hvězdám. Podle našich informací se však jeho zdravotní stav natolik zlepšil, že se už brzy vrátí k natáčení. Musel však prodělat nutnou operaci.

"Pan Rychlý prodělal angioplastickou operaci. K natáčení by se měl vrátit v půlce listopadu. Teď už je v pořádku," řekl Super.cz člen produkce seriálu.

Angioplastika je zákrok, který se pacientům provádí v případě přítomnosti významného zúžení věnčité tepny nebo v případě jejího uzávěru. Pacientovi se při ní roztáhne ucpaná tepna a umístí se do ní speciální výztuž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám