Hlavní obsah
Článek

Půvabná Kateřina Sokolová (34) velmi lpí na své lásce, zlatníkovi Robertu Hájkovi. Ovšem čtyřiadvacet hodin denně s ním trávit nemůže. "Mám teď výbornou agenturu v Paříži, sehnali mi hodně zakázek. Jsem teď většinou tam, ale snažím se domů létat aspoň na víkendy," prozradila Super.cz.

Svého přítele ale samozřejmě do kufru neuloží, a tak vyslovila přání, aby si nechal narůst vousy. Tvrdí, že se jí to líbí, ale Robert nám to vysvětlil jinak. "Prý, když se oholím, vypadám na dvacet," svěřil bývalý lovec modelek, který chodil například i s Agátou Hanychovou (38). Krásná Kateřina se zřejmě domnívá, že jako vousáč žádnou dívku v době, kdy je ona v Paříži, nezaujme.

A bude ještě hůř. Robert si teď nechá narůst i knírek. V tom ale nemá prsty Katka. A nebude jediným mužem ze šoubyznysu. V rámci kampaně na prevenci rakoviny prostaty si nechává narůst knír například i pětibojař David Svoboda, moderátor Vlasta Korec, muzikant Matěj Ruppert, režisér Jakub Kohák nebo všichni hokejisté ze Sparty a Slávie.

Růst slavných knírků bude možné průběžně sledovat na internetových stránkách Movember. Na konci listopadu proběhne velkolepá párty v SaSaZu, kde se bude volit král Movemberu a proběhne tam velká přehlídka knírů. Loni se na konto kampaně vybralo 549 tisíc korun, letos budou vybrané finance předány nadačnímu fondu Muži proti rakovině, který je zaměřen přímo na podporu boje s rakovinou prostaty.

Reklama

Další články

Načítám