Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když včera proběhl soud, který určil, jak se mají Dara Rolins (51) a Matěj Homola střídat v péči o dceru Lauru, jeho rodina má pochybnosti. Za všechny nečekaně promluvila partnerka Matějova bratra Honzy.

Matějova příbuzná měla potřebu se k problému mezi expartnery médiím vyjádřit, když stála za pultíkem, kde kontrolovala prezenci na zahajovací párty projektu na podporu prevence rakoviny prostaty Movember.

Řešili jsme s ní, kdo přijde projekt podpořit a zda se objeví i někdo z kapely Wohnout, kde Matěj a Honza Homolovi hrají. Protože se akce konala večer před  soudem, o Matějově přítomnosti jsme pochybovali. "Nepřijde, ale ne kvůli soudu," řekla Johana Tůmová a rovnou svěřila, co si o celé kauze mezi Matějem, Darou a jejich dcerou Laurou myslí.

"Matěj dceru stejně nedostane. Nechce mu ji půjčovat. Ten soud je k ničemu. Tady jde hlavně o malou Lauru a ne o to, kdo ten soud vyhraje," řekla Super.cz Johana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám