Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější rodičovský spor už s největší pravděpodobností nebude plnit titulní stránky bulvárních plátků. Matěj Homola a Dara Rolins (51) uzavřeli kvůli své dceři smír.

Jak jsme vás již informovali, popová diva a frontman punkové kapely Wohnout včera u soudu podepsali smírčí smlouvu řešící opatrovnictví jejich společné dcery Laury (4). Dara a Matěj už si nadále nevyměňují peprné urážky a obvinění přes média, ale v posledních dnech spolu dokonce komunikují zejména prostřednictvím emailu. Po dnešním soudním líčení vyjádřila zpěvačka své pocity prostřednictvím profilu na Facebooku.

„Spousta lidí se mě dnes ptala, jak jsem spokojená se svou "výhrou". Nešlo přece o žádný tenisový zápas, ani o to, kdo s koho. Šlo o naši dceru a pohodu bez které nemůže fungovat žádná rodina," vyjádřila se emotivně zpěvačka na sociální síti. Její zpověď dále pokračovala: "Jsem ráda, že se do věcí přestanou míchat samozvaní spasitelé a média, kterým jde jen o senzaci a intriky. Děkuji za podporu jiným rodičům. I když to často vypadá, že chce každý něco jiného, je dobré si uvědomit, že nám musí jít o jedno - o pohodu našich dětí."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám