Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se měla Ornella Štiková (31) vypravit ke kadeřnici, moc nás to neoslnilo. Doufali jsme jen, že si nevybere odstín v barvě jarních kachňátek, který má v oblibě její maminka. Ale nakonec jsme byli příjemně překvapeni. Nejen, že jí to po úpravě moc slušelo, ale dokonce jsme poprvé viděli dohromady celou rodinku, se synem a Ornellou totiž přijel i Pepa Kokta.

U obchodního centra na Zličíně, kam je to z Hostivice, kde Štikovi bydlí, co by kamenem dohodil, Pepa čekal u auta, než patřičně vyparáděná Ornella s novým účesem dorazila. A seklo jí to neuvěřitelně. Šest týdnů po porodu si dovolila obléknout kratičké šortky a nohy má výstavní.

S účesem moc neexperimentovala. Nechala si jen oživit barvu a zkrátit konečky. "V minulosti jsem jednou skončila růžovo-zelená, ale naštěstí se to dalo vymýt. Tenkrát mi to napatlala Charlotte, to mi bylo asi čtrnáct," vyprávěla Super.cz.

"Přírodní jsem hnědovlasá, když jsem byla asi ve třetí třídě, donutili jsme mámu, aby nám udělala melír, když mi bylo osmnáct, tak jsem to dala na úplný blond. Ale nechci mít moc dlouhé vlasy, maximálně pod lopatky. Mám jemné vlasy, tak by to vypadalo jako lítající chmýří," svěřila sebekriticky.

"Quentin má zase špinavý blond vlasy. Tak jsem zvědavá, jaká bude finální barva. Zatím je světlounkej, ale asi bude hnědovlasý, jako jsem normálně já, a když pomineme nějaké ty šediny, tak i Pepa," smála se šťastná Ornella, kterou očividně potěšilo, že se k ní otec jejího dítěte konečně přihlásil i před blesky fotoaparátů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám