Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Herečce, ale také nadšené cestovatelce Janě Paulové (58) může její postavu závidět leckterá výrazně mladší žena. Klíčem k ní nejsou jen vrozené dispozice a aktivní životní styl. Velkým pomocníkem se stala i účinná proteinová dieta KetoDiet.

Proč si vybrat KetoDiet?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

KetoDiet je ryze českým příkladem proteinové diety, díky které se velmi snadno, rychle a pohodlně zbavíte těch nevzhledných špíčků, které se přes zimu snažíte schovat pod oblečení. Velkou výhodou KetoDiet také je, že se naučíte pravidelně jíst 5x denně a jakákoliv pohybová aktivita pro vás už nebude tak náročná. Proteinová jídla KetoDiet jsou rozmanitá a připravíte je již za několik minut.

KetoDiet je jiná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

"Vejít se stále do toho samého kostýmu není žádná hračka, proto jsem vyzkoušela dříve i jiné diety a výživová doporučení, ale dost často jsem velmi rychle sklouzla k původním návykům, nebo jsem jednoduše jíst vůbec nestíhala. Nezřídka se stalo, že mi uprostřed náročného zkoušení začalo kručet v břiše (smích). V tomhle ohledu je KetoDiet jiná - jídlo máte připravené hned a hladem tedy rozhodně netrpíte," pochvaluje si Jana Paulová.

Na výsledky nemusíte dlouho čekat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S proteinovovu dietou KetoDiet nastartujete svůj metabolismus a kila začnou ubývat již po prvních 2 týdnech. Zcela přirozeně a bez chemie. V létě tak můžete beze studu vystavit své štíhlejší tělo sluníčku.

Další články

Načítám