Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snoubenka Jiřího Pomeje (†54) má termín porodu v září, ale už teď se pěkně kulatí. "Mám nahoře osm kilo a děsím se, kam až to půjde dál. V červnu máme svatbu a já vůbec nemám představu, co si vezmu na sebe. Asi si něco spíchnu ze záclony," smála se Andrea Šťastná.

Ze všeho nejvíc jí ale rostou prsa. "Musela jsem vyhodit všechny podprsenky a postupně nakupuju další a další velikosti. Říkám, že to bude kluk a nechá si od těla vyrábět hlavně jídlo," domnívá se Andrea. Těhotenství snáší dobře, ze dne na den přestala kouřit a zakazuje to i Jirkovi, aspoň doma.

"Jen to nealko na večírcích mi dělá problémy, teď jsme byli s Jirkou na jedné diskotéce, kde měl na starosti tombolu, a připadala jsem si jako v Hoří, má panenko," vyprávěla. Stále ještě pracuje a je prý klidnější a nestresuje se.

"Vždycky jsem byla hodně emotivní, teď je ze mne flegmatik. Připravujeme na léto hudební festival a všechny potíže mne zanechávají naprosto v klidu," přiznala na své první módní přehlídce, kde předváděla šaty pro těhotné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám