Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) nepatří k celebritám, které by si na slavnostní galavečery musely nutně půjčovat modely od návrhářů zvučných zahraničních jmen. Naopak podporuje mladou českou současnou tvorbu. A my už víme, co na sebe vezme na ceny TýTý.

Bára totiž dlouhodobě spolupracuje se Střední průmyslovou školou textilní v Liberci. A na módní přehlídce studentské sekce na akci Hvězdný bazar se minulý víkend do jednoho modelu doslova zamilovala.

"Z její strany to byla doslova láska na první pohled, tak jsem jí zprostředkovala kontakt se studentkami, které jsou naprosto nadšené, že pro Báru budou kostýmek, ve kterém bude živě zpívat na TýTý, moci ušít," svěřila spoluorganizátorka charitativního bazaru Martina Motshagen.

A Super.cz získal i snímky modelu od Šimona Pikouse. Na zkoušku pojede Bára už tuto sobotu do Liberce a jsme zvědaví, zda si ještě nechá třeba upravit délku sáčka, anebo se na TýTý ukáže s odhaleným pupíkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám