Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Sokolová (35) se naplno věnuje modelingu a kvůli němu nemá problém omezit i soukromý život. Rozhodla se, že se kvůli kariéře na delší dobu přesune do Paříže. Bude to zatím nejdelší odloučení od přítele, zlatníka Roberta Hájka. "Stýskat se mi bude, ale budeme se navštěvovat," říká Kateřina.

"V polovině května odlétám. Agentura po mně chce, abych tam odletěla na delší dobu. Když tam holka letí na týden dva, tak nemá takovou šanci se chytit, dostat práci," řekla Super.cz Kateřina Sokolová, která už v Paříži několikrát pracovala.

"Já jsem se tam už, myslím, docela chytila. Fotila jsem tam i pro Elle, měla jsem pár prací," prozrazuje Kateřina, která je krev a mléko a nepatří mezi vyhublé modelky, které ve Francii frčí. "Já nejsem anorektička, nejsem vychrtlá holka velikosti 32, to je fakt. Jsem komerční modelka. Mám prsa a tvary. Dělám reklamy, fotím spodní prádlo. Ve finále jsou ale za tyto práce i lepší peníze," upřesňuje Sokolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám