Hlavní obsah
Článek

Jak si udržet slavného moderátora Leoše Mareše (47)? Musíte mít super figuru a pořádně dlouhé vlasy. Věděla to bývalá láska Leoše Hana Svobodová (35) a dobře to ví i ta současná, modelka Petra Faltýnová (46). Obě denně cvičí a obě si kvůli Marešovi nechaly nastavit své vlasy.

Co k tomu vedlo Petru, je ale otázkou. V českém šoubyznysu snad není žena, která by jí v hustotě a délce vlasů mohla konkurovat. Faltýnová v minulosti díky své dokonalé hřívě dostala i světovou televizní reklamu na šampón. Petra říká, že se necítila v novém kratším sestřihu, který jí vykouzlil její kadeřník.

"Nedávno jsem byla u svého kadeřníka, který mě ostříhal skoro na mikádo. Protože jsem chtěla rychle delší vlasy, navštívila jsem salón na prodlužování a nemohu si to vynachválit," řekla Petra.

"Nikdy předtím jsem tuto metodu nevyzkoušela a taky jsem se trochu bála, jestli si tím vlasy neponičím. A hlavně jestli někdo nepozná, že mám vlasy prodloužené. Musím říct, že vůbec nic není vidět a jsem naprosto spokojená," dodala modelka. Tak snad se u krásné Petry další změny na okouzlení Leoše dít nebudou.

Reklama

Další články

Načítám