Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přinášíme vám nejnovější modely, které si zamilujete, ať máte prsa jakkoli velká. Návrháři vědí, že je každá žena unikát, a proto přicházejí s rozmanitými novinkami. Push-up podprsenky pro objem menších prsou i perfektní střih po pohodlí větších prsou. Luxusní materiály jsou samozřejmostí. Necháte se zlákat?

Svěží kvítky, klasická krajka i sexy luxus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať už dáváte přednost pohodlí, vyzývavému dekoltu nebo romantickému vzhledu, přijdete si na své. Objevte typicky jarní kousky i sexy prádlo nejen pro zvláštní příležitosti. Prohlédněte si nejnovější kousky a udělejte si radost luxusním prádlem. Zasloužíte si to.

Svěží jarní romantika pro větší poprsí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Typicky jarní kousek, který si okamžitě zamilujete. Seženete ho i ve velikosti košíčků I! Perfektní kulatý tvar vašich prsou zaručí nevyztužené košíčky se speciálním střihem. V jemném květinovém potisku a něžné krajce ve svěží barvě se budete cítit krásná jako nikdy dřív. Zaručeně vám nikdo neodolá.

Sexy plný dekolt za všech okolností

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud k vám příroda nebyla tak štědrá, můžete ji přelstít! Luxusní push-up podprsenka Marion má košíčky vypodložené měkkou pěnou, která vašemu dekoltu dodá požadovaný objem i tvar. Nízký střed je jako dělaný do hlubokých výstřihů, a vy tak můžete své plné vnady vystavit na odiv. Chcete být sexy ještě dnes?

Jemná klasika pro nepřekonatelné pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena s většími prsy ví, že pohodlná podprsenka je nedocenitelná. Celodenní komfort si můžete dopřát už dnes! Dobře padnoucí střih, zesílené strany košíčků přecházející v pevná ramínka a příjemný materiál jsou klíče ke štěstí všech obdařených žen. Zapomeňte na škrtící ramínka a nesedící střihy!

Svůdná krajka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajka z módy nikdy nevyjde. Hledáte-li extra svůdný kousek, vsaďte na černou krajku a sexy zdobení. Polovyztužené košíčky poskytnou ňadrům krásný tvar, krajka a svůdná dvojitá ramínka dodají ten správný šmrnc. Nenechte se zmást – je tak pohodlná, že ji budete chtít nosit každý den!

Další články

Načítám