Hlavní obsah
Článek

Dnes se uskutečnilo soudní líčení s Darou Rolins (51) a Matějem Homolou, kde se řešilo opatrovnictví dcery Laury (4). Na základě předchozí dohody právních zástupců obou rodičů, které předcházela konzultace se sociálními pracovnicemi, bylo rozhodnuto, že holčička zůstane v péči matky a otce bude navštěvovat dva dny v týdnu.

Ačkoli to nejdřív vypadalo na drsnou válku, expartneři nakonec vzali rozum do hrsti a domluvili se na variantě, která se zdála jako nejlepší řešení pro obě strany. Soud se konal na Praze 6, proběhl s vyloučením veřejnosti a dle očekávání k němu v doprovodu svých advokátů dorazili oba rodiče malé Laury. Po projednání se obě strany vzdaly možnosti odvolání.

„Podepsali jsme dohodu, na které jsme se my s Matějem dohodli. Respektive se na tom dohodly naše právničky,“ komentovala exkluzivně pro Super.cz s úlevou v hlase verdikt soudu Dara.

„Je fajn, že se Matěj i Dara dokázali rozumně domluvit.  Vždyť v jejich zájmu bylo hlavně dobro Laury. Teď už bude záležitost procházet tradičním postupem českého soudnictví,“ uvedla manažerka zpěvačky Eva Skallová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám