Hlavní obsah
Článek

Herec Jiří Krampol (85) udělal velkou chybu, když si pustil nový pořad televize Pětka Iveta, který pojednává o snaze Ivety Bartošové (†48) navrátit se na výsluní. Udělalo se mu totiž z něho fyzicky špatně. „Nechápu, proč servírují divákům takové věci. Jestli je Bartošová zrovna ožralá nebo není. A navíc tam neskutečně lhala,“ svěřil se Super.cz Krampol.

Ten má s pěnicí své bohaté zkušenosti. „Dřív jsme spolu jezdili mimo Prahu na vystoupení a bývala dobře připravená. Šlo to. Ale když nyní tvrdí, že je profesionální a svá vystoupení neruší, že to si na jejím jméně jen pořadatelé dělají reklamu, aniž by o tom věděla, tak musím říct, že skutečně lže. Vždyť já byl svědkem její obrovské nespolehlivosti. Přes veškeré domluvy nepřišla na natáčení Nikdo není dokonalý,“ vzpomíná herec, bavič a moderátor.

Ten s její účastí v pořadu souhlasil kvůli požadavku televize, která tušila zvýšenou sledovanost. „Pro pořad udělám všechno, takže jsem s tím neměl problém. Už jsme na ni v divadle čekali, mělo se natáčet a ona v tu chvíli Šimkovi (Jarek Šimek byl jeden čas Bartošové hudební skladatel a blízký spolupracovník – pozn.) zavolala s tím, že nepřijde, že je u kadeřníka. Tím mě odrovnala,“ tvrdí moderátor. Tehdy ho její chování tak naštvalo, že prohlásil, že jak ji příště uvidí, prohodí ji sklem. „Asi za dva měsíce konečně na natáčení došlo. Nebyla zfetovaná ani opilá, ale její výkon byl tak na pětatřicet procent. Dřív vážně byla lepší,“ krčí rameny muž, který prý Bartošové přeje jen to nejlepší, ale myslí si, že by neměla tahat lidi za nos a lhát jim.

Reklama

Další články

Načítám