Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) má sotva tři týdny po porodu a už je zase za hvězdu společnosti. Z porodnice se vrátila domů nejen s druhým synem Brunem, ale také o skoro všechna těhotenská kila lehčí. "Jen to tak vypadá, v tom kožíšku schovávám ještě pět kilo, děloha se tak rychle nezavine a já přírodní zákony nepopírám," řekla Super.cz Simona.

Simona se objevila na tiskové konferenci k novému projektu Czechoslovak Top Model, jehož je tentokrát nejen tváří, ale i ředitelkou, jejíž rolí se rozhodně nebude jen zdobit. "Budu se podílet na výběru holek, radit jim, scházím se s různými firmami a sponzory. Dokonce mám ve firmě i svoji vlastní kancelář," prozradila.

"Nic z toho bych samozřejmě nezvládla, kdybych neměla babičku, byla tady i moje sestra, teď mám doma chůvu," vysvětlila. A soutěž není jediná práce, která ji v nejbližší době čeká. "Podepsala jsem dvouletý kontrakt s klenotnickou firmou, jejíž tváří jsem byla před sedmi lety. Budu fotit kalendář, ale záleží jen na mne, kdy to bude. A chtějí mě i z Německa a ze Švýcarska. S tím ale počkám. Přece jen chci být co nejvíce se svými kluky," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám