Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České krásky dělají na filmovém festivalu v Cannes naší republice skvělé jméno. Potvrzují, proč se říká, že právě Češky patří mezi nejhezčí ženy světa. Po úchvatné Karolíně Kurkové (27), která se objevila na zahájení festivalu v rafinované modročerné róbě a poté v odvážných černých šatech bez kalhotek, ve středu všichni obdivně vzhlíželi i na modelingovou veteránku Evu Herzigovou (51). Ta si před sedmnácti lety získala světovou slávu poté, co se stala tváří značky Wonderbra. Kvůli billboardům s nápisem „Hello boys“, na kterých Eva pózovala jen v push-up podprsence, se dokonce na silnicích zvýšila nehodovost.

Tentokrát to však nebylo Evino poprsí, které v Cannes zabodovalo, ale její úžasně dlouhé a štíhlé nohy. Modelka si na sebe totiž oblékla černý kostýmek, jenž se skládal ze slušivého krátkého saka a šortek, které jen těsně zakrývaly její pozadí. Ten doplnila červenými lodičkami na hodně vysokém jehlovém podpatku. Ty měla sladěné s lakem na nehty.

Do posledního detailu vyladěná Herzigová přitom teprve před dvěmi měsíci porodila svého druhého syna. Do formy se dostala opravdu neskutečně rychle.

Herzigová má se svým dlouholetým partnerem Gregoriusem Marsiajem už tříletého syna Georgeho, nyní jim tak do rodiny přibyl malý Philipe, který na svět přišel přirozenou cestou. Po narození měřil 51 centimetrů a vážil 3,85 kilogramu.

Související témata:
Kraťasy

Reklama

Další články

Načítám