Hlavní obsah
Článek

První nablýskaný večer páté řady StarDance se nezadržitelně blíží a páry, které si doteď jen ladně kroužily po zkušebnách a zažívaly spíše legraci, čeká první dávka nervozity, nervů a nefalšovaného stresu před kamerou.

Jak jsou jejich konkurenti připraveni, budou moci soutěžící vzájemně okouknout při první generálce na Barrandově už zítra. Diváci se pak budou poprvé kochat u televizních obrazovek tuto sobotu. Tančit se bude cha-cha a waltz. Mezi největší favoritky klání patří Dana Morávková (52) a Pavlína Němcová a největším bavičem bude Oldřich Navrátil. Podceňovat by se neměli ani sportovně zdatní jedinci Martin Procházka a Katka Baďurová.

Jak to celé dopadne? Nechme se překvapit. Podle informací ze zákulisí show má největší ambice na vítězství Dana Morávková. Ve zkušebnách strávila na rozdíl od jiných (nejméně natrénováno má prý Petr Bende) nadstandardní počet hodin. „Dana je tady mezi všemi určitě nejsnaživější. Má ambici vyhrát. Je to takový Hujer,“ prozradil nám zdroj z týmu, který pořad připravuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám