Hlavní obsah
Článek

Otec této sympatické devatenáctileté blondýnky je jedním z hollywoodských hereckých veteránů, který je trojnásobným držitelem Oscara, konkrétně za snímky Nesmiřitelní (sošku získal za režii i za nejlepší film roku) a za drama z boxerského prostředí Million Dollar Baby (herec v hlavní roli). Většina z vás už možná tuší, že tatínkem půvabné začínající herečky je Clint Eastwood (82).

Plavovlasá kráska jménem Francesca Eastwood se mu narodila až v 63 letech, a to má ještě kromě pěti starších sourozenců o čtyři roky mladší patnáctiletou sestru Morgan. Časem možná i ji budeme moci vídat na plátně, jelikož se už v útlém věku vydala v otcových šlépějích. Kromě herectví se ale věnuje i modelingu.

Nejvíce vidět ji zatím bylo v reality show Mrs. Eastwood & Company, která sledovala život Eastwoodovy manželky Diny a jejích nejmladších dcer (Francescy a Morgan). Právě tato reality show měla být kamenem úrazu jejich manželství. Dina, která pracuje jako reportérka, totiž v show rozebírala i soukromý život s Eastwoodem, což se mu nelíbilo. Rozpory nakonec v manželství trvajícím 35 let vyvrcholily koncem loňského roku rozvodem.

Na snímcích je Francesca zachycena během víkendového hudebního festivalu Coachella v kalifornském Indiu, kde se to celebritami jen hemžilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám