Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

A je to tady! S novými podprsenkami se roztrhl pytel. Podzimní sezona tak má na poli se spodním prádlem rozhodně co nabídnout. Co tedy teď na podzim frčí?

Podzimní hity. Podprsenky útočí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Své podzimní kolekce představuje stále více značek a dámy si tak mohou vybírat z mnoha krásných kousků. A tentokrát se opravdu vyvedly. Tyhle super podprsenky navíc sluší nejenom modelkám, ale i obyčejným ženským. Posuďte sami.

Krása v černobílé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dvoubarevná kombinace nikdy neomrzí. Zvlášť když se jedná o osvědčenou klasiku – černou a bílou. Tenhle kousek sice nemůžete nosit pod světlé oblečení, ale rozhodně vás uchvátí. Navíc díky svému speciálnímu střihu pozvedne prsa zespoda, a vykouzlí tak i z áček krásný plný dekolt. A decentní motiv s kytičkami a krajka na okraji košíčků dodají téhle podprsence ten správný šmrnc a punc luxusu.

Luxus pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Návrháři nezapomněli ani na ženy s velkým poprsím a to je dobře. Vytvořili totiž unikátní kousek pro všechny dámy, které příroda obdařila extra plným dekoltem. Podprsenka Georginia byla vytvořena speciálně pro podporu velkých ňader – seženete ji ve velikostech až 75D či 95E. Díky širokým ramínkům a bočním kosticím poskytne úžasné pohodlí. A vyšívanou krajku si zamiluje jednoduše každá žena…

Nadčasovost v bílé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bílá podprsenka je základ šatníku. Co si tedy pořídit takovou, která díky svému nadčasovému střihu jen tak z módy nevyjde? A přitom se nejedná o žádnou tuctovku, ale o krásný propracovaný krajkový kousek. Pro majitelky malého poprsí nabízí tahle podprsenka navíc vyjímatelné vycpávky s efektem push-up a díky nízkému středu se skvěle hodí do všech hlubokých výstřihů. Nezamilovali jste se už do ní?

Krajková krása

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajky vždy byly symbolem luxusu a podprsenka Prius push-up to jen potvrzuje. Krásnou černou krajkou jsou potažené téměř celé košíčky a spolu s béžovým podkladem vytvářejí zajímavou kombinaci. Plný dekolt zajistí vyjímatelné vycpávky a pohodlné vyztužené košíčky, které vaše prsa dostatečně podpoří. K mání je v malých i větších velikostech a všem romantičkám zaručuje noc plnou smyslnosti…

Extravagance v černé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete šokovat? Nebo jen prostě vyniknout? A současně být elegantní? Podprsenka Vivien push-up je tím nejlepším řešením. Kromě originálního vzhledu vám totiž tenhle poněkud extravagantní kousek nabídne také plný dekolt a bavlněné pohodlí. Nebojí se na černém podkladu ukázat kontrastní kresby a zároveň v sobě skrývá kapku decentnosti. Je prostě sofistikovaně rafinovaná. Buďte taková i vy.

Další články

Načítám