Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Eva Pilarová (†80) nebyla nikdy oplácaná, ale v poslední době ještě pohubla. Sama sice tvrdí, že je to jen tím, že shodila vrstvy zimního oblečení, každý ale vidí, že shodila kila. A nebylo to úmyslné hubnutí.

Pilarová je sice autorkou několika kuchařek, ale netají se tím, že pánem kuchyně je u nich doma její manžel Jan Kolomazník. A toho vyřadila z provozu tříselná kýla, se kterou si týden poležel v nemocnici.

"No, moc jsem toho v té době nesnědla. Hodně jsem koncertovala, točila jsem cédéčko, u toho ani člověk nemá hlad. Občas jsem si připravila něco studeného. Ale hned jak se Honza vrátil z nemocnice, hned uvařil segedínský gulášek," svěřila Super.cz zpěvačka.

Na internetových fórech se hodně diskutovalo o tom, proč zpěvačka poskytla médiím fotografii manžela po operaci. "Ptala jsem se ho, jestli mi to nevadí. A vzniklo to vlastně tak, že mě někdo viděl v nemocnici, zavolala do nějaké reakce a novináři se mě ptali, co mi je. Takže jsem poslala fotku jako důkaz, že nemocná tady nejsem já. Nevidím na tom nic špatného," uzavřela Pilarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám