Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dráždivé, krvavé až morbidní scény měly být jen hranou součástí nového klipu Change The Game zpěváka a producenta Jarka Šimka (50). To však ještě netušil, že se během natáčení stanou skutečností a zažije muka na vlastní kůži. Přivodil si úraz nohy, který vypadal skutečně odpudivě.

Radost, že po několika letech konečně natáčí svůj nový videoklip, Šimkovi překazil ošklivý úraz. „Patnáct lidí na place, včetně herců či techniky. A mně se v polovině natáčení stane tohle,“ říká Šimek, jenž natáčel v prostorách bývalé továrny plné suti a starého železa. A právě o to si ošklivě roztrhl nohu. „Kameraman Mike Oganesjan mě varoval, ale já byl při přípravě jak v transu. Pak se to stalo a já se jen bál, jak dotočím klip. I přes protest svého kolegy, dýdžeje Magixe, a po menší hádce s nesouhlasícím štábem jsem si postavil hlavu a scény dokončil. Prostě mi otevřenou ránu stáhli obinadlem a já jsem pak na místě v bolestech vše dodělal s botou plnou krve. Poté mě ale hned odvezli na pohotovost a tam mi hlubokou ránu zašili,“ dodal hlavní aktér a zároveň i producent a režisér videoklipu.

Ten představí ve středu na akci, kde se čeká účast desítek hvězdných hostů, včetně těch zahraničních, a kde se zároveň konají i první narozeniny elektronické cigarety, jejíž tváří je Dominika Mesarošová. Ta však, na rozdíl od Jarka Šimka a zástupce firmy Jiřího Horáka, nebude mít možnost přiblížit se k narozeninovému překvapení, živému lvu. Dámy budou mít „útěchu“ v možnosti vyhrát diamant za pětapadesát tisíc korun. Jarka zase potěší přítomnost italského dua Jalisse, které s ním chce začít spolupracovat na hudbě.

Reklama

Další články

Načítám