Hlavní obsah
Článek

Každým dnem se objevují nové informace a fotografie, které vnášejí světlo do dosud přísně utajeného života akčního superhrdiny Arnolda Schwarzeneggera (76). Americký server TMZ.com tentokrá přišel se snímkem, který ukazuje, jak si Terminátor se svou nyní padesátiletou služebnou Mildred Patty Baenou užíval ještě dávno předtím, než jí udělal nemanželské dítě.

Na fotografii z roku 1994 Schwarzenegger po boku služebné Patty trsá na party, kterou uspořádal v domě, kde jinak žije s manželkou Mariou Shriver (55) a svými „oficiálními“ dětmi. V této době byl ještě Arnieho vztah s Mariou idylický.

Jejich synovi Patrickovi byl tehdy sotva rok a o tři roky později se jim ještě narodil nejmladší Christopher. Shodou náhod to bylo týden předtím, než přišel na svět Schwarzeneggerův nemanželský chlapec.

Další snímek, který TMZ.com zveřejnil, ukazuje herce a bývalého kalifornského guvernéra s jeho druhou, utajenou rodinou u vánočního stromku. Očividně šťastný Terminátor zde objímá Patty, která v náručí drží jejich malého synka

Podle serveru fotografie pochází z roku 2000 a byla rovněž pořízena v domě Arnieho rodiny.

Reklama

Další články

Načítám