Hlavní obsah
Článek

Vítěz X Factoru Jiří Zonyga a účastník Hlasu Česko Slovenska Petr Kutheil jsou sice pořádní chlapi, ale když přijde na vanu, chovají se v ní jako malí výrostci. Podívejte, jak spolu řádili nedaleko Karlových Varů ve vaně, v níž chyběla snad už jen pověstná plovoucí kačenka! Podívejte se na skutečně vtipné fotky z řádění celkem tří dospělých pánů, z nichž jeden nezapomněl zkontrolovat vybavení svého kolegy z divadla!

Pánové přijeli do hotelu s balnoterapiemi a masážemi především zazpívat. Vystupují totiž spolu v muzikálu Kapka medu pro Verunku a tak jezdí zazpívat zájemcům i mimo Prahu. A v hotelu Alice v Březové u Karlových Varů o ně zájem byl. Jejich chvíle přišla při vynikajícím degustačním zvěřinovém menu podle receptů externího známého televizního šéfkuchaře Jana Krajče.

Druhý den, po náročném večírku, při kterém Zonyga zpíval a hrál až do pěti do rána, došlo i na relaxační koupele. „Nejdřív si nás vzaly na starost masérky, až pak jsme šli do vany spolu. Musím říct, že to moje bylo blonďatý a krásný, takže jsem měl sto chutí otočit se z břicha i na záda. Ale na to ony asi neslyší,“ smál se Kutheil.

To Braňo Polák si asi večerku ještě pořádně prodloužil, protože při dopoledním programu měl ještě zcela evidentně naváto a neopouštěla ho tulivá nálada. Můžeme jen doufat, že cestu zpět do Prahy neabsolvoval za volantem sám…

Reklama

Další články

Načítám