Hlavní obsah
Famous
Článek

Ozzy Osbourne popřel, že se po jednatřiceti letech manželství rozvádí s chotí Sharon. Prý jsou podobné zprávy výplodem novinářů. Vysvětlil jim však, jak se věci mají, proč se svou manželkou nežije a vídá se s ní zřídka. Ona chce být neustále středem pozornosti médií, stýkat se s celebritami a pořádat večírky. Jemu to leze na nervy a hodlá se naopak ukrývat.

Ozzyho teď prý zajímá jen jeho skupina Black Sabbath. Většinu života byl totiž závislým na alkoholu a posledních pár týdnů nepije a chce plně využít střízlivý potenciál k produkci kvalitní hudby. Sharon Osbourne vedle toho naopak strhává pozornost bulváru a televize a vodí si domů celebrity, které on nechce vůbec poznat. Natož se s nimi bavit.

„Sharon je posedlá šoubyznysem. Ale to není nic pro mě. Dejte mi s tím pokoj. Sharon mě pořád představuje lidem, které neznám a ani nechci poznat,“ svěřil Ozzy britskému listu The Sun.

Ozzyho také vyděsil před lety nápad, že by jejich rodinný život televize proměnila v reality show. „Byl to Sharonin nápad! Nikdy jsem nechtěl dělat tu věc do televize… Nikdy jsem se tímto nechtěl stát. Nesnáším, když se vidím v televizi. Nikdy jsem se nedíval na jediný díl. Sharon si tím udělala kariéru, ale mě to nezajímá. Nemám rád šoubyznys,“ tvrdí čtyřiašedesátiletý rocker.

Ozzy také přiznal, že loni propadl drogám a alkoholu. „Celý minulý rok a půl jsem chlastal a bral drogy. Byl jsem ve velmi temné situaci a byl to totální hnus vůči lidem, které miluju nejvíc, vůči mé rodině. Nicméně jsem teď rád, že už čtyřiačtyřicet dní zcela abstinuju… Ale aby bylo jasno, nerozvádím se… A všem se za své šílené chování posledních měsíců omlouvám,“ napsal Osbourne na svém profilu na Facebooku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám