Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V zemi, kde na moderátorském Olympu vládne královna Adéla Banášová (43), není úplně snadné získat své místo na slunci. Leoš Mareš (47) se o to na Slovensku během moderování Miss Slovensko přesto pokusil a je jisté, že na něj u našich východních sousedů hned tak nezapomenou.

Během moderování soutěže krásy nepředvedl gangnam style jako na českých hudebních cenách Anděl, ale po vystoupení tanečníků vyzbrojených botami na vysokém podpatku si taky jedny takové vyzkoušel.

Není žádným tajemstvím, že Leoš miluje dívky na vysokých „šteklích“. Například své bývalé přítelkyni Hance Svobodové (35) zaplnil botník sandály od Christiana Louboutina, kterým familiárně říkal „Labutě“. Tentokrát ale něco podobného obul on sám. Inspiroval se tak tanečním uměním Filipa Jankoviče, který snad nevystupuje v ničem jiném než v lodičkách?

Je zázrak, že v jeho velikosti 43 vůbec nějaké podobné boty existují. Mareš se na podpatcích pohyboval překvapivě ladně a jistě vlastním příkladem dodal odvahu slovenským finalistkám, které se na improvizovaném mole také necítily „pevné v kramflecích“.

Reklama

Další články

Načítám