Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná Bond girl z dílu s názvem Quantum of Solace Olga Kurylenko (32) si před nedávnem užila hodně legrace ve vlnách oceánu, když se s dcerou a přítelem koupala na plážích Miami. Herečka na Floridě zrovna pracuje na seriálu Město divů, a tak jí její nejbližší přišli zkrátit chvíle mezi natáčením.

Herečka ukrajinského původu měla bikiny barevně sladěné se svou desetiletou dcerou Stellou, obě zřejmě mají v oblibě fialovou. Největším bavičem byl ale hereččin současný partner Danny Huston, který je rovněž hercem a zároveň i režisérem. Sympatický padesátník si zahrál na vodní příšeru, která Olgu honí a chce si ji dát ke svačince.

O Kurylenko se rovněž mluvilo nedávno ve spojitosti s Tomem Cruisem (61), s nímž se údajně měla důvěrněji sblížit při natáčení filmu Oblivion. Dokonce se spekulovalo, zda právě Olga není jedním z důvodů Cruisova rozvodu s Katie Holmes (45).

Reklama

Další články

Načítám