Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak mít dobrou náladu celý den? Stačí se probudit s úsměvem! Jak na to snadno a rychle? Převlékněte svou postel do nového povlečení a hned se budete probouzet veselejší! Nejnovější kousky jsou nabité jarní atmosférou a každé ráno vás naladí na tu správnou vlnu. Přesvědčte se sami.

Hebkost a jemnost každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bavlna není nejoblíbenějším materiálem nadarmo. Už od pradávna je oblíbená pro své skvělé vlastnosti. Zamilujete si její prodyšnost a během horkých nocí vás příjemně chladí. Vybrali jsme pro vás ty nejkrásnější jarní kousky z hladké bavlny. Podívejte se!

Romantické snění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dáváte přednost klasické bílé? Zkuste bílou oživit jemným dotekem šedé a růžové. Něžný motiv růžových kvítků harmonicky koresponduje s šedobílým podkladem. Z klasického povlečení je rázem okouzlující kousek, který si zamilujete. Podlehněte jaru a nechte se hýčkat!

Atmosféra venkova

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Drobné kvítky v něžné modré barvě jsou to pravé, pokud hledáte typicky jarní motiv. Staroanglický styl okamžitě změní ráz každé ložnice a vy si můžete užívat osvěžující atmosféru venkova i ve velkoměstě. Krásný motiv a kvalitní zpracování – co víc si přát? Nechte se okouzlit něžným motivem v luxusním provedení.

To pravé pro zaryté romantiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každé romantické srdce zaplesá při pohledu na záplavu rozkvetlých růží. Kvetoucí růže na něžně růžovém podkladu v mžiku naplní každou ložnici atmosférou plnou romantiky. Vpusťte do svého domova jarní květy a nechte si zdát romantické sny. Získá si povlečení Melisa i vás?

Letní vánek s vůní moře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete vpustit do ložnice svěží atmosféru, ale kvítky nejsou nic pro vás? I povlečení s plachetnicemi a námořnickými motivy vnese do interiéru svěžest letního dne. Ať už se v létě chystáte k moři nebo jen k rybníku, můžete se už dnes nechat unést na vlnách a těšit se na letní dny. Podlehnete volání léta?

Další články

Načítám