Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste to ještě nezaregistrovali, Julia Roberts (45) má velmi nadanou a krásnou neteř. Jednadvacetiletá Emma Roberts je americkou herečkou, modelkou a věnuje se dokonce i zpěvu. Půvabná Emma se letos na Halloween vtipně stylizovala do jedné z nejslavnějších rolí své tety a oblékla si legendární kostým s černými lakovanými kozačkami nad kolena a blond parukou z jejího filmu Pretty Woman.

Nejmladší z herecké rodiny Robertsových byla v pátek spatřena v Beverly Hills, kde se konala jedna z mnoha halloweenských párty. Herečka si vyrazila v doprovodu svého přítele Evana Petera a několika kamarádů.

Emma má uměleckou branži přímo v genech, nejen tety Julii a Lisu Roberts (47) živí herectví, ale také jejího otce Erica Robertse (56), jenž je rovněž držitelem Zlatého glóbu. Její první zkušeností před kamerou byl slavný snímek Kokain s Johnnym Deppem a Penélope Cruz v hlavních rolích. Od té doby se objevila už ve dvacítce filmů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám