Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Helena Vondráčková (76) září štěstím. V úterý večer totiž pokřtila dlouho očekávané DVD Já půjdu dál. Na něm jsou klipy z celé její kariéry. A nejen to! Radost jí udělala její dlouholetá kamarádka a vdova po geniálním zpěvákovi Waldemaru Matuškovi Olga Matušková, která se ujala role kmotry.

„Olinu jsem si vybrala, protože je to moje dlouholetá kamarádka. Známe se od šedesátých let. Seznámily jsme se v Rokoku. Ona mi tehdy dokonce zpívala sbory. Navíc jsme se celá ta léta, když byla s Waldemarem v exilu, stýkali. Walda byl můj báječný kamarád. Prožili jsme spolu krásná léta v Rokoku. Na novém DVD je s ním dokonce i písnička z filmu, ve kterém jsme spolu hráli.

Každá písnička má své kouzlo. Vzhledem k tomu jaký časový úsek výběr klipů zabírá, může si každý vybrat období, které je mu blízké," svěřila se Vondráčková, která se snaží každou volnou chvíli trávit se svou kamarádkou. Ta se poslední dva roky zotavuje ze smrti svého manžela.

„Olina do Prahy už tak často nejezdí. Když sem přijede, bydlí buď u nás, nebo se vídáme každý den. Myslím si, že to nejtěžší má už za sebou. Život jde dál. Přestože jí Walda dost chybí,“ prozradila Vondráčková. Ta taky prozradila, jak to má nyní vdova po Matuškovi s muži.

„Je to člověk, který na Waldu nikdy nezapomene. Nedokážu si představit, že by Olina měla někoho jiného. Byla to taková souhra duší a lásky, že by to asi s nikým jiným nefungovalo. Ale jak se říká, nikdy neříkej nikdy. Kdo ví, co se ještě semele,“ ukončila populární zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám