Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Marešová (49) před měsícem podstoupila plastickou operaci horních i dolních víček. Teď se poprvé objevila na veřejnosti. Na první pohled byla manželka Leoše Mareše ve formě a projasňující chirurgický zákrok jí prospěl.

„Jsem nadšená. Lidé říkají, že jsem prokoukla a výhodou je, že večer nebývám tak unavená," svěřila se nám Monika. Přestože Leoš Mareš (47) ve své ranní show práskl, že se Moniky její synové po zákroku báli, teď už se jí obličej zahojil.

Marešová je dokonce jednou z hlavních tváří kampaně na katalogový portál nabízející nejrůznější služby. Monika simulovala majitelku psího salonu a na focení uplatnila také své domácí mazlíčky, desetiletého jezevčíka Justyho a roční jack russel teriérku Bibi.

„Jsem ráda, že jsem si to vyzkoušela, protože jsem nikdy v psím salonu nebyla. Brzy se ale chystám na vyčesávání psích chlupů s Bibi, protože hrozně pelichá," uvedla moderátorka. „Pro naše pejsky to bylo vůbec první takové focení, ale myslím si, že si to docela užili," říká Marešová, která psí dvojku přece jen musela uplácet zvířecími pamlsky.

Reklama

Další články

Načítám