Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali o tom, že se Alena Šeredová (46) stala hlavní tváří charitativního projektu Zelený život, který zastřešuje dobročinné aktivity českého fotbalu. Na vizuálech to české modelce velmi sluší. Teď se k nám dostaly obrázky ze zákulisí focení kampaně, kde Šeredová vypadá stále stejně dobře. A to i v případech, kdy na sobě nemá ani stopu líčení.

„Spolupráce s Alenou je úžasná. Je to absolutní profesionál, který vytváří svým ohromným charisma výbornou atmosféru, a to se pak odrazí i na výsledné práci," nechal se slyšet známý kadeřník Marty Tyl, který se Aleně na focení staral o vlasy a jedním dechem dodal: „Z Aleny jde opravdu cítit, že její srdce z velké části patří Itálii, minimálně její zálibou v malých kávách nebo její rozšafné gestikulaci během vyprávění."

Jaký je recept na zářivou pleť, kvalitní vlasy a bezchybnou figuru i po dvou dětech? Asi nezbývá nic jiného, než se přestěhovat do slunné Itálie.

Reklama

Další články

Načítám