Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni bodovala u čtenářů pánských časopisů Maxim a FHM, kteří ji vynesli až na vrchol žebříčku Nejvíc sexy žena světa. Pozadu však Rosie Huntington-Whiteley (37) nezůstává ani letos... Naopak dělá vše pro to, aby nikdo nebyl na pochybách, proč právě ona předběhla v hlasování všechny o mnoho slavnější krásky. Na sobotní galavečer LACMA Art + Film v Los Angeles zvolila róbu, která odhalovala dost, ale přesto působila vkusně a velmi noblesně.

Modelka a herečka Rosie vklouzla do úzkých zelených šatů, které díky svému zajímavému střihu rafinovaně neodhalovaly dekolt, ale poprsí ze strany.

Přestože se fotografové jistě třásli na moment, až modelce vykoukne z postranního průstřihu více, tentokrát žně neměli. Hvězda snímku Transformers 3 udržela své přednosti v tajnosti a do sytosti si jich i nadále může užívat pouze její o dvacet let starší partner - herec Jason Statham (45).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám