Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista a 45. hráč světového žebříčku Lukáš Rosol nyní prožívá velmi těžké chvíle. V pondělí v ranních hodinách mu zemřel otec, se kterým se nestihl ani rozloučit. Rosol s otcem dlouhé roky nepromluvil. Jaké problémy mezi nimi byly, to je otázkou, v každém případě smrt otce mu zasadila tvrdou ránu.

Velkou oporou mu je nyní jeho nová láska, moderátorka Míša Ochotská (39), se kterou se snaží trávit každou volnou chvilku. "V takové chvíli nikdo nechce být sám. Míša s Lukášem chodí mezi lidi, na procházky, prostě se snaží Lukyho rozptýlit. Je to pro něj samozřejmě velmi těžké, ale Míša je mu velkou oporou," řekla Super.cz kamarádka Ochotské.

Pár spolu randí už několik týdnů. Za sebou mají nádhernou dovolenou. Míša cestovala s Lukášem na jeho turnaje v Miami a Guadalupe. "Protože se kvůli pracovnímu vytížení vidí strašně málo, dovolená jim hrozně dala. Byli spolu velmi krátce a najednou spolu trávili skoro tři týdny v kuse. Viděli, jak ten druhý reaguje ve spoustě situací, hodně to vztah prověřilo. A ještě víc je to spojilo," dodala blízká kamarádka Ochotské.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám