Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Určitě si pamatujte na film Bestiář, kde Marek Vašut (63) při erotické scéně pobíhal v masce páva či krocana a Karel Roden (61) byl osudovým mužem hlavní hrdinky v podání Danicy Jurčové. V té době se dokonce spekulovalo o vztahu, který u posledních dvou jmenovaných překročil hranice umělecké spolupráce.

Super.cz zjistil, že se v tuto chvíli dokončují jednání o zfilmování dalšího díla spisovatelky Báry Nesvadbové (49). Jde o její nejprodávanější román Pohádkář, který byl přeložen do několika jazyků a jen v Česku si ho koupilo přes sedmdesát tisíc čtenářů.

A sestava hlavních hrdinů má být vskutku hvězdná. "Pochopitelně jsme s režisérem hloubali, kdo by mohl hlavní ženskou postavu hrát. Jednou v noci mě napadlo jméno Evy Herzigové (51). Je osudově záhadná a přitom sexy. A moje producentky dokázaly, že s námi skutečně začala jednat. Natáčet by se mělo začít na jaře," prozradila exkluzivně Super.cz Bára Nesvadbová.

V příběhu o fatální lásce, lžích a podvádění by měl hrát hlavní roli muže, jenž dokáže lhát všem ženám kolem sebe a možná i sám sobě, některý z českých bonvivánů. V úvahu připadá opět Marek Vašut či Jiří Macháček. Režie se ujme Vladimír Michálek a i sama Eva Herzigová už v jednom z rozhovorů připustila, že bude kvůli filmování trávit jaro v Česku.

Eva Herzigová není jako herečka žádným nováčkem. Jejím filmovým partnerem už byl například Gérard Depardieu a momentálně v Itálii dokončuje další z komedií, za něž je diváky milována.

Reklama

Další články

Načítám