Hlavní obsah
Článek

Moniku Absolonovou (47) potkalo přesně to, co se stává většině žen po rozchodu - zpěvačka se rozhodla změnit svůj život. A jako první na řadě bývá většinou barva vlasů. Po prvním ne úplně vydařeném pokusu přeměny plavovlásky na zrzku se zpěvačka rozhodla svou kštici opět zesvětlit.

Na devátý ročník autorských přehlídek módního projektu Shooting Fashion Stars dorazila s blond barvou vlasů, která jí sluší nejvíc. Zpěvačka byla nadšená zejména z prezentace kolekce „Mongol“ návrhářky Moniky Přikrylové. Nezvyklá lokace pražského Masarykova nádraží jí osobně nebyla příliš po chuti, na rozdíl od Yvetty Blanarovičové (60), která větrné prostředí zvládla i v krátkých šortkách.

„Je to peklo v tomto nečase. Zítra a pozítří hraju v divadle, a tak mám strach, abych neonemocněla," svěřila se nám těsně po show Monika.

Obecně má ale Monika prostředí vlaků ráda a rozhodně prý nepatří mezi celebrity, které se přemisťují výhradně ve svém autě. „Vlakem jezdím ráda. V létě určitě pojedu na nějaký výlet a v zahraničí jezdím vlakem velmi často. Naposledy jsem jela velmi nedávno v Anglii," nechala se slyšet čerstvá blondýna Absolonová.

Reklama

Další články

Načítám