Hlavní obsah
Článek

Tomu se říká mejdan, kde se spojí příjemné s užitečným. Loňská vítězka Miss Expat neboli nejkrásnější cizinka ČR za rok 2011 Paulina Nakashole pozvala své kolegyně ze soutěže krásy na oslavu šestadvacátých narozenin. Nejen, že s ní mohly zapařit, ale vydělaly i nějakou tu korunu.

Sexy Namibijka totiž krásky z obou ročníků soutěže sezvala do klubu, kde je kromě večírku čekala i práce. Exotické cizinky společně předvedly luxusní spodní prádlo, zatančily si na hudbu bývalého Paulinina přítele, rappera ze Slovenska s uměleckým jménem Čistychov, a podívaly se na vystoupení brazilských tanečnic.

Paulina momentálně dopisuje diplomovou práci, s DJ Black Jesus spolupracuje na projektu Miss RnB, který proběhne v létě, a také ji čeká fotografování kalendáře. „Jak bude kalendář vypadat, nechci zatím prozrazovat. Řeknu snad jen to, že bude v africkém duchu. Výtěžek z jeho prodeje chci věnovat sirotčinci v mé rodné zemi,“ říká Paulina.

Co se týká Paulinina milostného života, momentálně je bez partnera. Na jeho hledání prý nemá ani trochu času. Takže pánové, máte šanci, ale iniciativu budete muset vyvinout sami.

Reklama

Další články

Načítám