Hlavní obsah
Článek

Je pravda, že se oteplilo, ale noci bývají stále ještě velmi chladné. To ale nijak nevadí Yvettě Blanarovičové (60), která pod heslem „parádo trp“ vyrazila na soubor módních přehlídek Shooting Fashion Stars v ultrakrátkých šortkách. Přestože věděla, že se módní show odehrává v prostorách otevřené haly Masarykova nádraží, bez mrknutí oka se oblékla jako během žhavého léta.

„Asi tím, že jsem se vrátila ze slunného severu Afriky, tak jsem plná radostného pocitu, že tady nesněží," nechala se slyšet Yvetta, ze které jsme nakonec dostali, že strávila několik dní v Maroku. „Byla jsem tam poprvé a moc se mi to tam líbilo. Je to tak neuvěřitelně pohostinná země plná milých lidí," prozradila nám Blanarovičová, která čas strávený v Maroku netrávila lenošením na pláži, ale zaměřila se na historické památky.

Po přehlídce ve studeném prostoru nádražní haly nebylo na herečce znát, že by trpěla chladem, na rozdíl od její kolegyně Moniky Absolonové. U srdce ji hřál zážitek z přehlídky.

„Je výborný nápad uspořádat něco takového na nádraží. Kéž by se tímto prostorem inspirovali všichni," říká. Ze tří přehlídek českých návrhářů a jednoho zahraničního hosta se Yvettě nejvíce líbila pánská móda Mirky Horké a Štěpána Růžičky: „Je neskutečné, jak mně ta klučičí kolekce evokovala romány od Orwella nebo R.U.R.," říká Blanarovičová.

Reklama

Další články

Načítám