Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako kdyby se znovu inscenovala fotografie na album Beatles Abbey Road. Tak to vypadalo, když Karel Gott (†80) s manželkou Ivanou a přítelem Moniky Absolonové (47) Vratislavem Jandou spěchali kolem divadelního baru, aby dvacet minut po začátku představení muzikálu Funny Girl usedli konečně do hlediště.

Gotta pozvala Monika Absolonová na derniéru muzikálu, za který dostala cenu Thálie. Stejně jako na její předchozí premiéru v muzikálu Bídníci ale Slavík dorazil s dvacetiminutovým zpožděním. "Jsme v zácpě," volal do divadla. Na rozdíl od GoJa Music Hall se ale se začátkem v Divadle Hybernia nečekalo, a tak Gottovi doslova utíkali na svá místa.

Derniéru si nenechal ujít ani bývalý Moničin přítel Jaroslav Haštava, který dorazil se svojí současnou přítelkyní, modelkou Terezou Zimovou. Přišla i Laďka Něrgešová s manželem Jaroslavem Pleslem, kteří si dali sraz až před divadlem a Laďka byla překvapená, jak jsou i přesto navzájem barevně sladění. Svou žákyni si přišel poslechnout i profesor Eduard Klezla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám