Hlavní obsah
Článek

Půvabná herečka Sandra Nováková (42) právě dnes slaví své jednatřicáté narozeniny. Poprvé na sebe tato dračice výrazněji upoutala pozornost ještě jako malinká copatá holčička v jedné z dětských rolí kultovního seriálu Bylo nás pět.

Hned jakmile však začala dospívat v dívku a ženu, začala ve svých rolích, kterých je k dnešnímu dni již několik desítek, odhalovat své dívčí půvaby. Zahrála si i prostitutku. A byla by věčná škoda na její další nejodvážnější scény zapomenout. Provokovala například jako jedna z hlavních hrdinek komedie Pusinky, ale nejvíce ukázala ve filmu Protektor, kde odhalila svá ňadra nejen hlavnímu hrdinovi děje, ale také nemilosrdnému polodetailu kamery.

Celé tělo ukázala ale už ve svých osmnácti letech v roce 2000 ve filmu Dušana Kleina Český Robinson, kde ji čekala nejen odvážná koupací scéna, ale také milostné pletky s vlastním bratrem Adamem, s nímž si zahrála už v Bylo nás pět.

Půvabná Sandra je čerstvě v novém vztahu s fešným mladým režisérem Vojtou Moravcem, který je o pět let mladší. Začala s ním chodit hned poté, co se rozešla s producentem Janem Nejedlým, s nímž ještě v loňském roce plánovala rodinu i svatbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám