Hlavní obsah
Článek

Tak na tohle pekelné vystoupení jen tak nezapomenete. Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) do toho před třinácti lety uměla pořádně „šlápnout“.

V primáckém silvestrovském pořadu „Carůzo šok“, ve kterém se hvězdy pop music objevily v opravdu netradičních rolích, vtrhla na pódium také Iveta Bartošová a diváci nevěřícně kroutili hlavou.

Zpěvačka s princeznovskou vizáží, která se proslavila romantickými hity Léto, Tři oříšky či Ve jménu lásky, prokázala velký smysl pro humor, když se navlékla do kožených rockerských oblečků, rozcuchala si vlasy a pomalovala si tvář po vzoru frontmana legendární kapely Kiss Paula Stanleyho.

Do děsivé vizáže „hvězdného dítěte“ slavného zpěváka populárních Kissáků se Iveta stylizovala během interpretace nejslavnějšího hitu této kapely I Was Made For Lovin' You. Iveta s kapelou v zádech vtrhla na pódium a rozjela to tak, jak už ji asi nikdy neuvidíme. Samotný Paul Stanley by na křepčící Ivetu asi zíral s otevřenou pusou.

"Na rockovou muziku musí mít zpěvák vybudovanou pořádnou dechovou oporu a správné posazení tónu. A to v tomhle případě postrádám. Celé to provedení zní poněkud křečovitě a nudně," sdělila Super.cz muzikoložka a učitelka zpěvu Johana Teryngerová.

Od tohoto šokantního kousku už uplynula pěkná řádka let a Iveta se hodně změnila. Letos se ve spolupráci s televizní stanicí Pětka pokouší o velký comeback, který má završit koncertem v Lucerně. Ukáže fanouškům nějaké podobné překvapení?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám