Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sobota se v Kalifornii nesla ve znamení hudby. Do města Indio v okrese Riverside County se sjely tisíce nadšenců na festival Coachella, který každoročně přiláká i spoustu celebrit. Letos mezi nimi nechyběl ani zamilovaný páreček Vanessa Hudgens (23) a Austin Butler (21).

Herečka pojala celou akci velmi letně a láskyplně, když se ke svému milému neustále vinula a projevovala mu náklonnost. Atmosféru ještě podpořila její vizáž. Vanessa jako by se vrátila o půlstoletí zpět do dob hippies. Romantický komplet šortek a tílka s krajkovými lemy, přírodní sandálky, květinový věnec na hlavě, spousta náramků a řetízků, ale i bohatá hříva kudrnatých vlasů toho byly důkazem.

Austin už sice tak stylový nebyl, ale ‚sladil‘ se s Vanessou alespoň obří žlutou umělou květinou, kterou své polovičce neustále nosil. Jednadvacetiletého Butlera též živí umělecká dráha, je zpěvákem a hercem, rovněž občasným modelem. Hrál například hlavní roli v teenagerském seriálu Zoey 101.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám