Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To jsou věci. Ruda z Ostravy otextoval další vypečený song, který důvěrně znáte z podání mluvícího zpěváka Ladislava Vodičky. A poznáte ji bezpečně už při prvních tónech. U příležitosti vyhlášení ankety Moderátor roku Ruda nazpíval hymnu všech moderátorů Frekvence 1 s prozaickým názvem Dýdžej, ten tvrdý chleba má.

A klaní se v ní nejen Michelovi Fleischmannovi i řediteli F1 Mirku Škodovi, s nadhledem bere denní moderátorskou rutinu, problémy s technikou i tradiční moderátorský slang. „Žadny z nas, od Pokondru přes Peťu Vágnera, baby z Dámského klubu až třeba po Aleša Valentu to nima za tym mixažním vercajkem lehké. A proto sem nadupal do mikrofona tu ten song jako poctu te naši fajne partě,“ svěřil se ostravským dialektem Ruda.

Společně s duem Těžkej Pokondr je Ruda z Ostravy nominovaný v anketě Moderátor roku. A vy máte do této neděle poslední možnost podpořit je v této anketě svými hlasy.

Reklama

Další články

Načítám