Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) patří ke stálicím české populární hudby. Krátce po sametové revoluci do toho „pořádně šlápla“ a natočila odvážný videoklip k písničce s příznačným názvem „Skandál“. Svůj obrovský hit dokázala zpopularizovat v erotikou jiskřícím videoklipu z prostředí automyčky.

Heidi s odvahou sobě vlastní umývala auta v zástěře, pod níž byla úplně nahá. Na všechny fanoušky v rytmu písničky špulila svůj neodolatelný zadeček, kterým zároveň rajcovně kroutila, aby všechny dostala do naprostého varu.

Kdo by to byl řekl, že Heidi už brzy oslaví nemilosrdnou padesátku? Zpěvačka vypadá pořád skvěle a může se pochlubit postavou, kterou by jí mohly závidět i mnohem mladší dámy.

Heidi by v současnosti klidně mohla z fleku natočit podobný videoklip jako Skandál. Stovky mužů by si určitě s radostí znovu prohlédly její sexy křivky v okouzlující zástěrce. Teď si s námi na její zadeček zavzpomínejte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám