Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Modelky, herečky či zpěvačky oplývají dokonalými křivkami a „normální“ ženy nad tím kroutí hlavou. Matka příroda přece nemůže být tak nespravedlivá. Máte pravdu, mnoha ženám pomohla ruka zkušeného plastického chirurga či dermatologa. Medicína je v současné době na velmi vysoké úrovni, což dokazuje i rozvoj tzv. zdravotní turistiky. Nejen české ženy vyhledávají tuzemské kapacity z uvedených oborů.

Chcete mít plošší bříško bez cvičení? Zvažte liposukci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Již Platón tvrdil, že krása je dána správným poměrem a velikostí jednotlivých částí lidského těla, které zapadají harmonicky do jednoho celku. Možná proto v současné době letí operace modelující postavu. Bříško, boky, stehna či hýždě trápí mnohé z nás. Trvalým řešením tohoto problému je liposukce – odstranění přebytečného podkožního tuku. Pozor však, liposukci nelze zaměnit za hubnutí. Nejedná se o léčbu nadváhy či obezity. Liposukční techniky postavu formují, aby byla pěkná a souměrná. Využijte nyní akční nabídku liposukce.

A jak na krásný dekolt? Rozhodně ne s pomocí zázračných pilulek či krémů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi nejžádanější plastické operace patří augmentace neboli zvětšení prsou. Zákrok je vhodný pro ženy s méně objemným poprsím, může pomoci i při asymetrii prsou. Pomocí silikongelových implantátů lze prsa trvale zvětšit i o několik velikostí. V současné době se používají bezpečné implantáty kulatého či kapkovitého tvaru. Široké spektrum velikostí umožňuje dosáhnout požadovaného výsledku. Výsledný efekt zákroku by měl být přirozený. Současné implantáty se již nemusí po čase měnit. Využijte akční nabídku.

Co nejvíc frčí? Jednoznačně mladistvý vzhled a sebevědomí. Jak být ale se sebou spokojená?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S přibývajícím věkem pleť stárne a ženy vyhledávají pomoc zkušeného dermatologa. Trendem jsou šetrné zákroky, které zajistí klientům přirozený a mladistvý vzhled. Hitem v boji s vráskami je botulotoxin. Nejen vrásky řeší výplňové materiály. Komplexní řešení nabízí produkty na bázi kyseliny hyaluronové, např. Restylane či ProFiller. Redukují vrásky, umožňují vyplnit rty, pozvednout koutky, zvýraznit konturu obličeje a zlepšují strukturu a elasticitu pleti. Pomůže i ošetření radiofrekvencí Accent. Využijte odstranění vrásek za akční ceny.

S krásou souvisí i prevence. Chraňte se před melanomem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Po létě se mohou na pokožce vytvořit nepříjemné pigmentace a znaménka. Neznalým okem bohužel nedokážeme zhodnotit, zda je pleť či "piha" v pořádku. Jednou z možností, jak se chránit před zhoubným melanomem a změnami na pokožce, je prevence. Zkušení dermatologové dokáží díky špičkovým technologiím pokožku vyšetřit a odhalit raná stádia degenerativních procesů. Digitalní dermatoskop je nejmodernější přístroj určený pro diagnostiku pigmentových změn. Využijte nyní akční nabídku vyšetření znamének.

Další články

Načítám