Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Renée Zellweger nepatří mezi hvězdy, které vymetají jeden večírek za druhým a snaží se zviditelnit za každou cenu. Představitelka buclaté svobodné třicítky z filmů o Bridget Jonesové, jež se marně snaží zhubnout pár kil a najít opravdovou lásku, vždy krátce po natočení snímku opět zhubla a hubená vydržela zůstat až dodnes. Těžko uvěřit, že této dámě, která se po dlouhé době objevila ve společnosti, je už třiačtyřicet.

Rodilé Texasance Renée ve čtvrtek stačilo stáhnout si vlasy a ležérně nechat spadnout přes oko pár pramenů, k tomu přidat jemný make-up a úzké zelenkavě metalické šaty, aby se na letošním galavečeru Night Of Stars stala právě ona tou nejzářivější hvězdou.

Zellweger to však s hubnutím možná spíš přehání. Při představě, že dorostla do výšky pouhých 163 centimetrů, vypadá díky své velmi útlé postavě mnohem vyšší. A to ještě fotky přidávají pár kil...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám