Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete dárek, který zaručeně nezklame? Dárek, který budete mít druhý den doma s dopravou zdarma? Nechte si poradit od specialistů z obchodu AARON. Jako tipy na Vánoce vám doporučujeme jeden ze tří zbrusu nových a kvalitních fotoaparátů značky Canon. Představíme vám 50ti násobný ultrazoom, stylový foťák do dvou tisíc a plně vybavenou zrcadlovku. Jdeme na to...

Ultrazoom Canon nejen na vrabce!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S kompaktem Canon PowerShot SX50 HS s neuvěřitelným padesátinásobným zoomem bez problému přečtete a vyfotíte jistě zajímavý nápis na tričku slečny, sedící v kavárně na druhém konci ulice. I když se vám při takovém přiblížení budou třást ruce, výkonná stabilizace si s tím snadno poradí. Díky výklopnému a otočnému displeji se můžete na objekt svého zájmu podívat z různých úhlů. Canon SX50 HS je zkrátka pro všechny, kteří nechtějí vyplašit. Má rozlišení 12 Mpx a 50x zoom. Doprava jde na nás.

Malinký Canon za babku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte hluboko do kapsy a daleko do krámu? Přesto chcete sebe nebo někoho jiného potěšit kvalitním foťákem? Právě pro vás tu v našem e-shopu máme připravený Canon PowerShot A810. Vypadá stylově, vejde se do kapsy a funguje na tužkovky za pár kaček. Má rozlišení 16 Mpx, 5ti násobný zoom a umí široké záběry (od 28 mm) a HD videa! Automatika za vás odvede všechnu práci, takže stačí jen dívat se a fotit. Ani s paměťovou kartou si nemusíte lámat hlavu, tu od nás dostanete grátis! Stejně tak i dopravu.

Zrcadlovka Canon se vším všudy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako profesionál se budete cítit a možná se jím i stanete se zrcadlovkou Canon EOS 650D. Umí brilantně ostré fotky i videa ve Full HD kvalitě! Má rozlišení 18 Mpx a špičkový dotykový displej, který si můžete vyklopit a natočit dle libosti. Komu by to nestačilo, pro toho máme ZDARMA dárek v hodnotě 3 450 Kč! Jedná se o software Adobe Photoshop pro profesionální úpravu fotek a Adobe Premiere pro profesionální úpravu videí. Nic víc už netřeba! Dopravu hradíme.

Fotoaparáty Canon

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať si vyberete kterýkoliv z těchto fotoaparátů, budete určitě spokojeni, protože značka Canon je vždy zárukou kvality.

Další články

Načítám