Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O téhle slovenské herečce ještě hodně uslyšíme. Nejenže disponuje nesporným hereckým talentem, ale diváky okouzluje také svým přirozeným půvabem a šarmem. Navíc má neuvěřitelný sexappeal. Řeč je o uhrančivé Slovence Zuzaně Mauréry, kterou si diváci mohou pamatovat z muzikálů Čarodějky z Eastwicku, Mary Poppins či jako hvězdu seriálů Panelák a Odsouzené.

Herecké umění této vnadné herečky, která na Slovensku zvítězila v taneční soutěži Showdance, budou moci od 30. listopadu obdivovat diváci Divadla Hybernia. Mauréry se na prknech tohoto divadla objeví v hudebně divadelním projektu Vánoční koleda.

Čtyřiačtyřicetileté herečce se už podařilo prosadit nejen doma na Slovensku, ale i ve Vídni, kde získala angažmá například v představení Romeo a Julie.

Českým divákům také není úplně neznámá. Alternuje Annu Šiškovou v divadelní hře Studia DVA  Ženy přežijí!, kde tančí s fešákem Vojtou Kotkem. Jejími svůdnými přednostmi se v naší fotogalerii nyní můžete pokochat i vy.

Reklama

Další články

Načítám