Hlavní obsah
Článek

Pippa Middleton (40) se chce vymanit ze stínu své slavnější sestry a věnovat se vlastní kariéře. Bude se věnovat psaní knih. Svou prvotinu má již za sebou a nese název Celebrate. Autorka v ní popisuje, jak nejlépe naplánovat párty, zábavu a také co zajímavého připravit k pohoštění. Jako profesionální organizátorka večírků má k tomuto tématu jistě co říct. Pippa svůj počin představila ve čtvrtek v knihkupectví Daunt Books v londýnské Chelsea a vypadala úchvatně.

Mladší sestra vévodkyně z Cambridge okouzlila především něžným účesem a novým líčením. Jemně opálená Pippa vsadila na šťavnatě růžovou rtěnku a především oči si tentokrát neorámovala černou tužkou, jak měla v oblibě dřív i její sestra Catherine, ale zvolila hnědé vystínování, které ladilo s barvou jejích očí.

Hned v úvodu knihy se Pippa čtenářům svěřuje: „Je trochu znepokojující dosáhnout světové slávy díky sestře, švagrovi a zadku. Vím, že si hodně z vás knihu koupí jen ze zvědavosti."

„Pravdou je, že mám možnosti, o kterých se mnohým může jen zdát, ale ve většině případů jsem normální holka, která se snaží udělat kariéru,“ pokračovala s upřímností Middleton ve svém knižním debutu, který by měl vyjít 30. října a jeho cena je v přepočtu 900 korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám