Hlavní obsah
Článek

Topmodelka a Miss World Taťána Kuchařová (36) stanula před objektivem jednoho z nejlepších amerických fotografů současnosti Tonyho Durana. Věhlasnému fotografovi před objektivem stály i ty největší hollywoodské hvězdy a nyní v ateliéru Los Angeles zářila Taťána.

„Fotky vznikaly pro americký fashion magazín,“ vysvětlil Tony, kterému před objektivem stála taková jména jako Naomi Campbell, Sharon Stone (66), JLo nebo Penélope Cruz (49).

"Spolupráce s Tonym pro mne byla opravdu velkým zážitkem, rád sahá lidem na jejich limity a nenechá vás během focení ani chvíli v klidu. Ale výsledek stojí za to,“ směje se Taťána.

Momentálně se modelka věnuje posledním přípravám na benefiční koncert své nadace Krása pomoci, která se už pět let věnuje podpoře seniorů. Přímý přenos koncertu z auly GONG v Ostravě můžete sledovat již tuto sobotu na ČT1.

V průběhu večera na podporu projektů pro seniory vystoupí Karel Gott, Věra Špinarová, Wabi Daněk, Miro Žbirka, Petr Kolář, Pavla Forest, Lukáš Pavlásek, Petr Vydra nebo Ondřej Ruml. Celým večerem bude provázet Leoš Mareš.

„Cílem koncertu je získat finanční prostředky na podporu neziskových organizací pro seniory, se kterými Nadace dlouhodobě spolupracuje. Zajistit seniorům podmínky, aby byl jejich život plnohodnotný, a především důstojný. Osobně jsem poznala spoustu lidí, kteří nemyslí jenom na sebe a snaží se svou prací a zapáleností nezištně pomáhat potřebným. O to víc mne těší, že se spolu se mnou rozhodlo tyto „hrdiny obyčejných dní“ podpořit tolik úžasných lidí, kteří na koncertu vystoupí,“ dodala Kuchařová. Přispět může každý zakoupením lístku na koncert nebo zasláním DMSky.

Reklama

Další články

Načítám